تابلو برق فشار ضعیف ثابت MDP
- سایر آگهی های این شخص
- نام : علیزاده
- تلفن : 55448354
- موبایل : 09124382810
- استان : تهران - شهر : تهران
- آدرس : شهرک صنعتی چهاردانگه
- وب سایت : Www.raadcontrolpower.com
- انقضاء: این آگهی منقضی شده است
تابلو برق فشار ضعیف ثابت MDP
تابلوهای برق محفظه ای است که از آن برای نصب تجهیزات قطع و وصل، حفاظتی، کنترلی و اندازه گیری استفاده میشود.
معمولا برای توزیع برق فشار ضعیف در تاسیسات، از تابلوهای برق فشار ضعیف استفاده می کنند.
تاسیسات برقی بناهای ذکر شده زیر نیازمند استفاده از تابلو برق توزیع میباشند:
ساختمانهای مسکونی
ساختمانهای تجاری
ساختمانهای اداری
ساختمانهای درمانی
ساختمانهای آموزشی
ساختمانهای عمومی
ساختمانهای صنعتی
پارکهای تفریحی
کارگاههای ساختمانی
ساختمانهای کشاورزی
ساختمانهای دامداری
و …
نکته قابل توجه در ساخت تابلو برق به خصوص در مکانهایی که افراد غیر متخصص در آن رفت و آمد میکنند نصب شده باشد، نباید هیچ یک از قسمت های برقدار آن در دسترس یا قابل لمس باشد. به عبارت دیگر روی تمام قسمت های برقدار تابلو یک صفحه عایق قرار میگیرد و تنها قسمتی از تجهیزات در دسترس هستند که نیاز به قطع و وصل شدن عمومی دارند. این صفحات از دسترسی افراد غیر متخصص به ترمینال های تابلو جلوگیری میکند.
تجهیزات مهم در تابلو برق فشار ضعیف ثابت، کلیدهای اتوماتیک کامپکت یا کلیدهای هوایی می باشند.
کلید اتوماتيک کمپکت: (Moulded Case Circuit Breaker (MCCB
کلیدهای اتوماتیک ترمومگنتیک دارای رله های مگنتیک و حرارتی می باشند، که این رله ها عمل قطع مدار را در زمان اضافه جریان انجام میدهد. و رله حرارتی عمل قطع مدار را در زمان اضافه بار بر عهده دارد.
در کلیدهای اتوماتیک الکترونیکی، اضافه بار و اضافه جریان توسط مدارهای الکترونیکی کنترل شده و فرمان قطع کلید به رهاساز داده می شود.
کلیدهای اتوماتیک کامپکت دارای جریان نامی ۱۶ آمپر تا ۱۶۰۰ آمپر می باشند، اما اين کليدها حداکثر تا ۳۲۰۰ آمپر ساخته می شوند. ابعاد اين کليدها با افزايش جريان نامی بزرگ می شود، که در طراحی تابلوبرق بسیار حائز اهمیت می باشد.
تجهیهيزات جانبی قابل نصب برروی كليد های اتوماتیک:
– موتور الكتريكی: به منظور شارژ (وصل ) يا دشارژ (قطع) از راه دور كليدهای اتوماتيك از موتور الكتريكی استفاده مي شود.
– رله شنت تريپ (Shunt Trip): اين رله هنگامی كه ولتاژ تغذيه اش مقداری بين ۷۰ تا ۱۱۰ درصد ولتاژ نامي گردد فرمان قطع كليد را صادر می كند يا می توان به كمك كنتاكت كمكی عمل اين رله را براي مقاصد ديگر مانيتور نمود. اين رله ها در كليد هاي كمپكت در دو تيپ كلی براي ولتاژ DCو ACساخته شده اند.
– رله افت ولتاژ (Under Voltage): اين رله هنگامی كه ولتاژ تغذيه اش كوچكتر يا مساوي ۷۰% ولتاژ نامي گردد فرمان قطع كليد را صادر می كند . اين رله همچنين از وصل كليد در هنگام پايين بودن ولتاژ جلو گيري مي كند.
رله های افت ولتاژ در دو نوع uvr و uvrd ساخته شده اند و تفاوت آنها در زمان قطع مي باشد. uvr به محض افت ولتاژ از حد معين فرمان قطع را صادر مي كند ولی uvrd همين عمل را بعد از يك تاخير زمانی انجام می دهد.
– كنتاكت های كمكی (AS on/off switch): كنتاكت های كمكی همزمان با پلهای اصلی كليد عمل می كنند و همواره وضعيت قطع يا وصل كليد را در پايانه های خود نمايش می دهند.
۵- كنتاكت های كمكی (BA): كنتاكت های خطا در هنگام وقوع يك اضافه بار يا يك اتصال كوتاه عمل كرده و آن را در پايانه های خود منعكس می نمايند.
۶- واحد محدود كننده جريان (Limiter Unit): از اين واحد به منظور بال
