PLC دلتا مدل DVP14SS211T
- سایر آگهی های این شخص
- نام : کنترل کالا
- موبایل : 09155011699
- استان : خراسان رضوی - شهر : مشهد
- آدرس : مشهد-ابتدای رضا شهر- حدفاصل میدان جام عسل و میدان تلوزیون -داخل مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک
- وب سایت : controlkala.ir/
- آخرین بروز رسانی : ۱۴۰۳/۰۶/۲۱ ۱۱:۲۸
PLC دلتا مدل DVP14SS211T
ورودی آنالوگ ندارد
8 ورودی دیجیتال
خروجی آنالوگ ندارد
6 خروجی دیجیتال
خروجی دیجیتال ترانزیستوری
Plc دلتا به دلیل مزیتهای زیادی که داراست کاربرد زیادی در صنایع مختلف مانند نساجی، پلاستیک، لاستیک، غذایی، پتروشیمی، نفت، گاز و غیره دارد. در بازار تجهیزات صنعتی، انواع مختلفی از پی ال سی (کنترل کننده قابل برنامه ریزی) وجود دارد. یکی از مطرحترین برندها در زمینه تولید پی ال سی دلتا میباشد که با توجه به نیاز صنایع در مدلهای مختلف تولید میشود. پی ال سی ها کامپیوترهای صنعتی هستند که امکان کنترل تجهیزات اتوماسیون، خطوط تولید و مونتاژ در کارخانجات را فراهم می کنند. ورودی این کنترل کننده ها به صورت باینری بوده و سپس دستوری را به وسایل مختلف صادر می نمایند. برای آشنایی بیشتر با کارکرد plc تا انتها این مطلب با ما همراه باشید.
Plc چیست؟
PLC مخفف کلمه Programmable logic controller به معنی کنترلکننده منطقی قابل برنامهریزی میباشد. این محصول یک قطعه است که قابلیت برنامهپذیری دارد و میتوانید برنامههای مختلف کنترلی را روی آن پیادهسازی کنید.
PLCها برای کار در شرایط خاص مانند کارخانههای سنگ، خط مونتاژ تولیدی، تجهیزات روباتیک و …. مورد استفاده قرار میگیرند. به عبارتی پی ال سیها نرم افزارهای کنترل کنندهای هستند که اطلاعات را به صورت باینری دریافت میکنند و طبق برنامهی ذخیره شده در حافظهشان پردازش میکنند و نتیجه را به صورت فرمانهایی به خروجی میفرستد.
خرید plc دلتا (محبوب ترین پی ال سی در ایران)
خرید پی ال سی دلتا اهمیت بسیاری دارد چون به عنوان هسته اصلی یک سیستم اتوماسیون صنعتی جهت کنترل سروو دلتا (سروو موتور) و اهداف دیگر شناخته میشود. اما قبل از خرید plc دلتا لازم است در مورد انواع پی ال سی توضیحاتی را ارائه دهیم تا با شناخت کامل از عملکرد و کاربرد آن ها بتوانید بهترین و مناسبترین گزینه پی ال سی دلتا را برای صنعت مورد نظر خود انتخاب کنید
کارکرد plc
اولین بار از plcهای صنعتی برای کنترل خطوط تولید در صنایع خودروسازی استفاده شد اما در مدت زمانی کوتاه، تمامی صنایع از این محصول استقبال کرده و آن را برای هدف خود بهینه سازی کردند. در داخل plc پی ال سیها یک میکروپروسسور وجود دارد که با زبان برنامه نویسی مخصوصی کنترل میشود. صنایع مختلف برای به کارگیری این قطعه و بهبود کارکرد plc، پارامترهای زیر را تغییر میدهند:
رله کمکی
زمان سنج
دستورات خروجی
شمارنده مخصوص
اطلاعات باینری ورودی
میزان سرعت پردازش دستورات
انتخاب حافظه قابل برنامه نویسی
حجم حافظه موردنیاز برای کدنویسی
کاربردهای plc
همانطور که در مقدمه به آن اشاره کردیم از plcها در صنایع مختلفی استفاده میشود. مهمترین کاربردهای این نوع کامپیوتر صنعتی عبارت است از:
کنترل انواع وسایل برقی و ماشین آلات
کنترل اتوماتیک خطوط تولید
ارسال دستور به تجهیزات CNC
توان مصرفی کمتر
کارکرد بهینه تر از رله
هزینه اجرا و نگهداری کمتر
برنامه نویسی آسان و سریع
کاهش نویزهای صوتی و الکترونیکی
ایمنی و حفاظت بیشتر نسبت به رلهها
استهلاک مکانیکی کمتر و طول عمر بیشتر
قابلیت اجرای توابع کنترلی پیشرفته و پیچیده
قابلیت تغییر روش کنترل با چند خط برنامه نویسی
و…
