نمک صدفی،نمک صدفی120. نمک صدفی130
- سایر آگهی های این شخص
- نام : علی پورافکاری
- تلفن : 02334523199
- موبایل : 09123321808
- استان : تهران - شهر : تهران
- آدرس : کارخانه ایوان کی کیلومتر 7جاده ابسرد
- وب سایت : www.almasnamak.com
-
ایمیل : gmail.com @ Goharsalt - آخرین بروز رسانی : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲ ۱۰:۳۴
نمک صدفی چیست
نمک صدفی ۱۲۰،نمک صدفی۱۳۰، نمک نمکدانی
نمک صدفی یا همان نمک مش۱۲۰ ونمک مش۱۳۰
نوعی از نمک های صنعتی تفکیک شده از دستگاه سرند است. علت نام گذاری آن به نمک صدفی به دلیل شباهت زیاد ان به مروارید است، به دلیل سایز ریز این نمک به ان نمک نمکدانی نیز می گویند.
از جمله موارد مصرف ان در کارخانه های خوراک دام و طیور، تولید مواد شوینده،تولید سولفات سدیم، کارخانجات شیشه و… است. عمده مصرف نمک صدفی صادرات به کشورهای همسایه می باشد.اقلیم کرد نشین کشور عراق خواستار این نوع نمک می باشند زیرا از این نوع نمک برای مصارف خوراکی استفاده می کنند که به دو سایز نمک صدفی ۱۲۰ و نمک صدفی ۱۳۰ تقسیم می شوند. هر چه اعداد مش ها بالاتر رود سایز نمک کوچکتر می شود به طوری که نمک مش ۱۲۰ تا حدودی از نمک مش ۱۳۰ درشت تر است.
برای استفاده از نمک صدفی(نمک نمکدانی، نمک مش۱۲۰، نمک مش۱۳۰) باید به نکاتی توجه داشت:
در فصل زمستان به دلیل رطوبت هوا سرند ها به خوبی نمی توانند نمک هارا تفکیک کنند و ممکن است هنگام تفکیک نمک هاروی توری های سرند مقداری گرد نمک به همراه نمک سایز ۱۲۰ و نمک سایز ۱۳۰ وارد سیلو شود و از کیفیت ان بکاهد که عمده دلیل ان رطوبت هوا و بارهای خیسی که از معادن بارگیری می شود است.
در نمک های صنعتی دانه بندی باید به این نکته توجه داشت که کیفیت بار در فصل زمستان تا حدودی پایین است که دلیل ان رطوبت هوا می باشد و همین باعث زود کلوخه شدن نمک صدفی سایز ۱۳۰ می شود. برای مصرف این نوع نمک در مناطقی که شرجی و دارای رطوبت بالایی هستند حتما باید از کیسه های دوجداره(لمینت) استفاده شود، کیسه های دوجداره تا حدوی مانع نفوذ رطوبت به داخل نمک می شوند و همین امر باعث دیر تر کلوخه شدن نمک می شود
