قیمیت سیستم شستشوی اسپری
- سایر آگهی های این شخص
- نام : خیالی
- تلفن : 02155266002
- موبایل : 09126343295
- استان : تهران - شهر : چهاردانگه
- آدرس : تهران بزرگراه آیت الله سعیدی شهرک صنعتی چهاردانگه خیابان17 پلاک 94
- وب سایت : teknotajhiz.ir
-
ایمیل : yahoo.com @ teknotajhiz - انقضاء: این آگهی منقضی شده است
۱. تونلهای شستشو برای خطوط پیوسته (کانوایری)
یکی از انواع شستشو، شستشوی اسپری است. این محصول برای کارخانه هایی با ظرفیت تولید بالا پیشنهاد می شود.
در این روش که قطعاتی از طریق کانوایر آویزان شده اند از تونلی می گذرند و در معرض پاشش محلول های شوینده قرار می گیرند. این مواد در وان هایی که در فاصله ی مشخصی قرار گرفته اند ریخته می شود. قابل توجه است که در این روش که به صورت تونل شستشو طراحی می شود، قطعه هنگام عبور از این تونل ابتدا توسط بخش اول آب گرم شستشو می شود و بعد وارد مرحله ی دوم یعنی چربی گیری شده و پس از طی مسیری به طول سه متر با سرعت یک متر در دقیقه وارد قسمت سوم یعنی فسفاته خواهد شد، که در این قسمت همانند روش فسفاته در روش دیپ عملکرد فسفاته انجام شده و پس از طی مسیر آب از تونل خارج می شود.
بدیهی است که اولین قدم در آماده سازی سطح فلز به دست آوردن یک سطح تمیز است. عمل فسفاته کاری باید روی سطحی تمیز و عاری از هر گونه آلودگی و زنگ و … انجام پذیرد تا به واسطه واکنش شیمیایی بین یون های فسفات و سطح فلز عمل فسفاته انجام پذیرد. بنابراین تمیزکاری قبل از فسفاته کاری لازم و ضروری است.
چربی موجود بر روی سطوح فلزی می تواند به دلایل زیر ایجاد شده باشد:
روغنهای محافظ که در هنگام ساخت ورق در کارخانه سازنده روی ورق زده می شوند.
روغن های پرسکاری که در هنگام پرس کاری و شکل دهی ورق زده می شوند.
گریس که جهت گریسکاری استفاده می شود.
روغن موتور که معمولا قطعات داخلی موتور با آن در تماس هستند.
چربیگیر قلیایی موجب هیدرولیز چربی، مرطوب شدن سطح قطعه، پراکنده شدن چربی در محلول، امولسیون شدن چربی در محلول و نرم سازی آن می شوند.
این نوع تمیز کننده ها را می توان به صورت دستمال کشی، اسپری دستی، اسپری اتوماتیک و یا روش غوطه وری به کار برد. در فرایند تمیزکاری می توان از عواملی همچون گرما، همزدن یا جریان الکتریکی استفاده کرد.
چربیگیر اسیدی برای رفع زنگ زدگی و دیگر عوامل ناشی از خوردگی به کار می رود. در برخی موارد نیز برای ایجاد پوشش فسفاته، سطح را فعال می کنند. پاک کننده های اسیدی به طور معمول به صورت غوطه وری استفاده می شوند و در موارد محدودی می توان از پاک کننده های اسیدی ملایم به روش پاششی نیز استفاده کرد. دمای فرایند تمیزکاری اسیدی و زمان چربیگیری توسط آن معمولاً نسبت به پاک کننده های قلیایی پایین تر است.
از چربیگیر دترجنتی یا خنثی می توان در روشهای دستمال کشی، اسپری دستی، اسپری اتوماتیک و یا روش غوطه وری استفاده کرد. زمان فرایند، غلظت و دمای این نوع شوینده ها به روش به کار گرفته شده بستگی دارد. شوینده های خنثی به عنوان پاک کننده اصلی چندان مؤثر نیستند. از این مواد بیشتر به عنوان پاک کننده اولیه استفاده می شود.
در میان روشهای مختلف تمیزکاری پرهزینه ترین روش، فرایند الکترولیتی است و دلیل آن غلظت بالای محلول و هزینه تأمین نیروی برق است. شوینده های به کار رفته در روش اسپری ارزان ترین شوینده ها هستند. شوینده هایی که در روش دستی استفاده می شوند از هزینه متوسطی برخوردارند و مواد به کار رفته در تمیز کاری قلیایی بر خلاف گرانی نسبی به دلیل بازده بالایی که دارند، موجب می شوند که عملیات با هزینه کمتری صورت پذیرد.